Πρότυπος “Σχολή Γονέων”

Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα και online!

«Γονιός δεν γεννιέσαι… γίνεσαι!»

Μάθε πώς να γίνεις πρώτα στοργικός γονιός του εαυτού σου και μετά γονιός των παιδιών σου, αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα, γνώση και όχι πλέον άγνοια… αυτή τη σημαντική αποστολή της ζωής σου!

Με αυτό τον ουσιαστικό στόχο δημιουργήθηκε η Πρότυπος «Σχολή Γονέων» που:

 • Προετοιμάζει
 • Ενημερώνει
 • Εκπαιδεύει με βιωματικό και διαδραστικό τρόπο νέους αλλά και μελλοντικούς γονείς, καθώς επίσης και όσους ασχολούνται με παιδιά
Οφέλη
 1. Απελευθερώνεστε από τα δικά σας “πληγώματα της παιδικής ηλικίας”
 2. Μαθαίνετε βιωματικά όλες τις συναισθηματικές ανάγκες των διαφορετικών Αναπτυξιακών σταδίων του ανθρώπου (από ενός μηνός έως την εφηβία)
 3. Μαθαίνετε τρόπους και χρήσιμα “εργαλεία” και για άλλα προβλήματα που θα τύχουν στην ζωή σας
Στόχος

Να μεγαλώσουν πλέον σωστά τα παιδιά, χωρίς να τους μεταφέρουν άθελα τους αυτοί που τα έχουν αναλάβει, τα δικά τους τραύματα, αρνητικά βιώματα, ανασφάλειες, φόβους, ανησυχίες, άγχη και λανθασμένες πεποιθήσεις.

Γιατί είναι πλέον γνωστό ότι τα παιδιά απορροφούν, καταγράφουν και τελικά υιοθετούν συνεχώς χωρίς δυνατότητα επιλογής και άμυνας, τα πάντα, θετικά ή αρνητικά συναισθήματα, δυσλειτουργικές συμπεριφορές και τρόπους αντίδρασης λόγου από το άμεσο περιβάλλον από τη πρώτη μέρα της κύησης.

Όταν οι μαθητές του Σωκράτη τον ρώτησαν: «Δάσκαλε πότε να ενδιαφερθούμε για τη ψυχική υγεία των παιδιών μας;» Απάντησε: «Από τη πρώτη στιγμή της σύλληψης!»

Οπότε αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα του όλου θέματος για το τι άραγε έχει συμβεί στις ζωές όλων των ανθρώπων!

Ο κάθε γονιός με ευγενή πρόθεση αλλά ταυτόχρονα με άγνοια, γιατί απλά δεν έχει απελευθερώσει τον εαυτό του από τα δικά του «πληγώματα», φόβους και ανασφάλειες χωρίς να το θέλει, υποσυνείδητα τα μεταφέρει στα πιο αγαπημένα και πολύτιμα πλάσματα, που είναι τα παιδιά του. Με τη σειρά τους και αυτά αργότερα στα δικά τους παιδιά και αυτό διαιωνίζεται και το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι γύρω μας, το πόσο δηλαδή η κοινωνία μας πάσχει σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο.

Πως θα άλλαζε όλο αυτό;
Μόνο αν ο κάθε άνθρωπος με συνειδητότητα έσκυβε στοργικά, ως υπεύθυνος ενήλικας πλέον να αγκαλιάσει με γνώση τον εαυτό του, χωρίς να ρίχνει ευθύνες στο περιβάλλον που μεγάλωσε. Να μάθει να τον αγαπάει, να το σέβεται να τον εκτιμάει και να αναλάβει ο ίδιος ως «άλλος» στοργικός γονιός να μεγαλώσει με σοφία και ευαισθησία, το «πληγωμένο παιδί» με τα χίλια δυο παράπονα που κρύβει βαθιά μέσα του.

«Γίνετε θεραπευτές του εαυτού σας και των παιδιών σας»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς μελλοντικούς και μη, σε εκπαιδευτικούς καθώς και σε όσους ασχολούνται με παιδιά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μας και online μέσω Skype ή Messenger!

     

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες!

Κλείστε τώρα ραντεβού !

Μπορείς να ξαναβρείς την υγεία, την ισορροπία σου, την χαρά, την αισιοδοξία και την αρμονία  στην καθημερινότητα σου ! 

Υπάρχει λύση!

Επικοινωνία

 • 210 5814745

 • 6972 519 640

 • 6946 362 343

 • info@unityinlife.gr

 • Σουκαντζίδη 11, Δάσος Χαϊδαρίου

Follow Us

© 2020 Unity in Life | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders