Skip to main content

Εξειδικευμένες αγωγές ηχητικών συχνοτήτων

Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα και online!

Δύο διαφορετικές και ιδιαίτερες αγωγές ηχητικών συχνοτήτων για την άμεση διευκόλυνση του ανθρώπου στον δρόμο της εξέλιξης του.

Συμπαντική Ηχητική Δόνηση
Θεραπεία Διάσπασης Αρνητικών Σκεπτομορφών ανθρώπων – Χώρων – Πλανήτη

Είναι μια Μέθοδος Ακουστικής  Αφύπνισης – Θεραπείας διάσπασης και κάθαρσης του χαμηλού νοητικού πεδίου του κάθε ανθρώπου. Η ειδική Ηχητική αυτή σύνθεση, ισχυρού κραδασμού διασπά τις αρνητικές σκεπτομορφές, καθώς και σκέψεις φόβου, απογοήτευσης, απαισιοδοξίας, αγωνίας, ανησυχίας κτλ.

Στη πορεία του χρόνου ο κάθε άνθρωπος έχει δημιουργήσει ένα συμπαγές αρνητικό σκεπτομορφικό κέλυφος γύρω του και κατ’ επέκταση έχει δημιουργηθεί και γύρω από τον πλανήτη Γη.

Κάθε φορά που ακούτε συνειδητά αυτές τις Ηχητικές Δονήσεις, διασπούν άμεσα κάθε αρνητική σκέψη και γενικότερα κάθε μπλοκάρισμα του νου.

Ανακουφίζουν άμεσα
 • Τη νοητική κόπωση

 • Τις εντάσεις στο κεφάλι

 • Τις θολές και μπερδεμένες σκέψεις

 • Επαναφέρουν και εξισορροπούν το διαταραγμένο ενεργειακό πεδίο

Επιφέρουν άμεσα
 • Νοητική διαύγεια, καθαρότητα και οργάνωση σκέψης

 • Αλλαγή της αρνητικής και απαισιόδοξης διάθεσης σε θετική και αισιόδοξη

 • Διάσπαση και κάθαρση αρνητικής ενέργειας στους χώρους που ζούμε όπως επίσης και της πόλης μας και ολόκληρης της Γης

Αυτή η Ηχητική Δόνηση διάσπασης αρνητικών σκεπτομορφών αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο θεραπείας στα χέρια του κάθε ανθρώπου. Μας αποκαλύφθηκε μέσω πνευματικού συντονισμού το Δεκέμβριο του 2011. Στις 21 Δεκεμβρίου (χειμερινή ισημερία) έγινε και η πρώτη μεγάλη παρουσίαση στο ευρύ κοινό.

Η Ηχητική αυτή Συμπαντική δόνηση εκπέμπεται συνεχώς από το σύμπαν με σκοπό τη διάσπαση του συνεχούς αυξανόμενου αρνητικού σκεπτομορφικού κελύφους της Γης. Υπάρχει όμως και η αναγκαιότητα εκπομπής των ίδιων ήχων και από τη Γη. Γιατί είναι γνωστό ότι εάν ο ίδιος ήχος εκπέμπεται ταυτόχρονα από δυο διαφορετικές πηγές, δημιουργείται το φαινόμενο της «Συνήχησης» όπου ο ηχητικός παλμός, αναπαράγεται αυξανόμενος σε ισχύ.

Έτσι, δημιουργείται σταδιακά ένας σταθερός ενεργειακός δίαυλος που διασπάει αυτό το συνεχές σκεπτομορφικό κέλυφος και επιτρέπει την ελεύθερη ροή νέων ενεργειών αφύπνισης της ανθρωπότητας από τα Αναγεννητικά Συμπαντικά πεδία. Η ηχητική αυτή συχνότητα, διαπερνά τα πάντα, όλες τις δομές της ύλης και ανοίγει δρόμους για την ένωση με τη Κοσμική Αγάπη και Αρμονία.

Δεν είμαστε αδύναμοι!

Η σπίθα της Δύναμης, μικρή ή μεγάλη υπάρχει μέσα μας!

Είμαστε δυνατοί και κυρίως….
Δεν είμαστε μόνοι!
Έχουμε Θεία βοήθεια που μας υπενθυμίζει την Ουράνια προέλευση μας!

 

Ζητήστε το CD μαζί με τις ειδικές πληροφορίες αυτής της Ηχητικής Δόνησης διάσπασης αρνητικών σκεπτομορφών !

Ηχητική Πύρινη Ένωση Κοσμικής Αγάπης
Σύνδεση καρδιάς με τη Κοσμική καρδιά του Σύμπαντος

Αυτές οι ηχητικές συχνότητες οδηγούν τη ψυχή του ανθρώπου να συντονιστεί και να συνδεθεί άμεσα με την Καθαρή Πηγή Ενέργειας του Σύμπαντος:
Αγάπης – Αρμονίας – Ενότητας.

Η Μυστική Πύλη Θεϊκού Φωτός ανοίγει και το Αγνό Θεϊκό Φως κατέρχεται μέσα στην «εμψυχωμένη πνευματο-ύλη μας» καθαγιάζοντας και μετουσιώνοντας με τις υψηλόσυχνες συχνότητες, τη πνευματοψυχή του κάθε ανθρώπου, αφυπνίζοντας και ευθυγραμμίζοντας το σύνολο της συνειδητότητας μας στις Νέες Ουράνιες κατερχόμενες δονήσεις εξέλιξης.

Ειδικά αυτές οι ηχητικές συχνότητες:

 • Ευθυγραμμίζουν

 • Συντονίζουν

 • Ενεργοποιούν

 • Εξαγνίζουν

 • Εξισορροπούν

 • Επανασυνδέουν

 • Αφυπνίζουν

 • Μετουσιώνουν

Την ουσία της Πνευματοψυχής του κάθε ανθρώπου με την Συμπαντική Πηγή Θείας προέλευσης του, πάντα μέσα από την συνειδητότητα.

Ζητήστε το CD μαζί με τον “Ειδικό Διαλογισμό” που σας μυεί στον τρόπο ένωση σας, με τις Νέες Ουράνιες κατερχόμενες δονήσεις εξέλιξης !

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μας και online μέσω Skype ή Messenger!

     

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες!

Κλείστε τώρα ραντεβού !