Σεμινάριο Απαλλάξου από τους «υποσυνειδήτους μαγνήτες της κακοτυχίας σου»!.
Ζήσε το όνειρο σου!

Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα και online!

Αναρωτιέστε συχνά, γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν πάνε όπως τα επιθυμείτε; Γιατί έλκετε “λάθος ανθρώπους” ή καταστάσεις; Γιατί ενώ μέσα σας λαχταράτε την αγάπη και την ευτυχία, σας συμβαίνουν τα αντίθετα;
Ανακαλύψτε ποιος είναι ο “εσωτερικός σας μαγνήτης” που οδηγεί τη ζωή σας και έλκει όλα αυτά που δεν θέλετε και ασφαλώς δεν αξίζετε!

Το τι έλκετε και τι είδους σχέσεις κάνετε δεν οφείλεται στη τύχη! Υπάρχει μέσα σας μια υποσυνείδητη δύναμη που δρα συνεχώς, ανεξάρτητα από τη δική σας θέληση. Αυτή η δύναμη, σκεπάζει και θολώνει τη πραγματική εσωτερική σας δύναμη. Για να έλκετε αυτό που επιθυμείτε και αξίζετε, χρειάζεται να εντοπιστεί και να αλλάξει αυτός ο “μαγνήτης” που έχει εγκατασταθεί μέσα σας και δρα πάντα εις βάρος σας. 

Σκοπός

Η συνειδητή αλλαγή του “εσωτερικού μαγνήτη” σας, αλλάζει όλη σας τη ζωή.
Απομακρύνει όλες τις αναποδιές και τις κακοτυχίες που μέχρι τώρα είχατε, παρόλη τη προσπάθεια σας για το αντίθετο.
Θα σταματήσετε να κάνετε ομοειδείς, επαναλαμβανόμενους κύκλους, έλκοντας καταστάσεις και ανθρώπους ίδιους στη βάση τους, ξαναζώντας και πάλι τις ίδιες οδυνηρές και ζημιογόνες καταστάσεις.

«Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας! Μπορείτε!»

Πολλές φορές τα βάζουμε με τη μοίρα μας, ή με το Θεό ή με τους γονείς μας, πιστεύοντας ότι όλες οι συμφορές και τα προβλήματα μας, οφείλονται σε τρίτους. Βέβαια, κατά τη παιδική ηλικία προκύπτουν πολλές φορές οικογενειακά προβλήματα ή συμπεριφορές που τραυματίζουν και οργανώνουν ένα τρόπο αντίδρασης που γίνεται τελικά ο χαρακτήρας μας, οι πεποιθήσεις μας, ο εαυτός μας.
Όμως, καθώς μεγαλώνουμε, οφείλουμε να κατανοήσουμε και τη δική μας ευθύνη ως προς τους εαυτούς μας. Γιατί απλά, έχουμε την επιλογή να κλαίμε πάνω από τα ερείπια ή να κάνουμε κάτι εμείς με τη γνώση ότι:

  • Το να μένουμε όπως είμαστε, μας κρατά απομονωμένους από τη δική μας “Εσωτερική δύναμη”, αυτή που φέρουμε μέσα μας από τη γέννηση μας και που είναι η βασική κινητήρια δυναμική πηγή αλλαγής αν πραγματικά το θελήσουμε.
    «Επιλέξτε τη ζωή που θέλετε να ζείτε. Υπάρχει τρόπος»!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μας και online μέσω Skype ή Messenger!

     

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες!

Κλείστε τώρα ραντεβού !

Μπορείς να ξαναβρείς την υγεία, την ισορροπία σου, την χαρά, την αισιοδοξία και την αρμονία  στην καθημερινότητα σου ! 

Υπάρχει λύση!

Επικοινωνία

  • 210 5814745

  • 6972 519 640

  • 6946 362 343

  • info@unityinlife.gr

  • Σουκαντζίδη 11, Δάσος Χαϊδαρίου

Follow Us

© 2020 Unity in Life | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders