Unity In LifeEnglish Unity In Life
Unity In Life
Ειδικό σεμινάριο
«Συμπαντική Ηχητική Δόνηση»
Θεραπεία των ανθρώπων – Θεραπεία του πλανήτη

Πρόκειται για μια ειδική ηχητική σύνθεση ισχυρού κραδασμού, που εκπέμπεται συνεχώς από το σύμπαν για τη διάσπαση των αρνητικών σκεπτομορφών, όπως σκέψεις και συναισθήματα φόβου, ανασφάλειας, ανησυχίας, θυμού, απογοήτευσης, αδικίας, απαισιοδοξίας, αγωνίας, απόγνωσης, καταπίεσης, ενοχής κ.α.

Όλα αυτά συσσωρεύονται φτιάχνοντας συνεχώς ένα όλο και πιο πυκνό και συμπαγές κέλυφος, γύρω από την αύρα του ανθρώπου, γύρω και μέσα στους χώρους που ζούμε, γύρω και πάνω από τις πόλεις, τις χώρες και κατ’ επέκταση γύρω από τον πλανήτη μας.

Αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι να παρεμποδίζεται η ελεύθερη και συνεχής ροή καθαρότητας, αρμονίας, χαράς, ειρήνης, ισορροπίας, αφθονίας, αγάπης, γαλήνης και υψηλών πνευματικών ιδεών, που σηματοδοτούν τους άξονες της δημιουργικής εξέλιξης και ανάπτυξης του κάθε ανθρώπου.

Η μουσική σύνθεση αυτή είναι από τις 21/11/2010 σε ελεύθερη διάθεση προς όλους για την ταυτόχρονη συνείχηση με άμεσα αποτελέσματα.

Γίνονται συνεχώς παρουσιάσεις, όπου δίδονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τον ειδικό τρόπο χρήσης αυτής της μουσικής.

Υπεύθυνοι παρουσιάσεων, διαλέξεων καθώς και αποκλειστικής διάθεσης αυτού του CD:
Έλενα Ζαβού
Νικόλαος Νάκης

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ημερομηνίες παρουσίασης

Επιστροφή