Unity In LifeEnglish Unity In Life
Unity In Life
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Ο Εαυτός μου αυτός ο Άγνωστος» Απεγκλωβισμός από «ρόλους»

Από τα παιδικά μας χρόνια ανακαλύπτουμε ότι οι προσωπικές μας ανάγκες βρίσκονται σε διάσταση με τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος μας.

Αυτή η ρήξη μας αναγκάζει να αποξενωθούμε από το «ποιοι είμαστε» και τι νοιώθουμε αληθινά.

Υιοθετούμε έτσι «ξένους ρόλους», κληρονομούμε πεποιθήσεις που δεν μας ανήκουν και εκπέμπουμε μηνύματα που δεν εκφράζουν την αλήθεια μας.

Καθώς μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο ταυτισμένοι με αυτούς τους ρόλους, χάνουμε εντελώς την πραγματική μας ταυτότητα, γεμίζουμε εντάσεις και πέφτουμε σε συναισθηματικούς εγκλωβισμούς και αδιέξοδα που εμποδίζουν την εξέλιξη μας σε όλα τα επίπεδα.

Στο Σεμινάριο αυτό αναγνωρίζουμε τον «ρόλο» των γονιών μας, καθώς και τον «ρόλο» που διαλέξαμε εμείς ως πρότυπο προσαρμογής και ελέγχου επιβίωσης και τον διατηρούμε ακόμη με ολέθρια αποτελέσματα τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές.

Ο απεγκλωβισμός μας από τον «ρόλο» αυτό θα μας αποκαλύψει τον Μοναδικό Αληθινό Εαυτό μας, με αποτέλεσμα ένα νέο ρεύμα Δημιουργικής Δύναμης να εισρεύσει μέσα μας, που θα μας απελευθερώσει από τους παγιωμένους περιορισμούς και φόβους, αμφιβολίες, ανασφάλειες και αυστηρές αυτοκριτικές.

Έτσι με τον Αυθεντικό, χαρούμενο, αισιόδοξο και ελεύθερο Εαυτό θα οδηγηθούμε στο φωτεινό δρόμο της εξέλιξης μας για μια ζωή με επιτυχία, πληρότητα και ευτυχία.

Επιστροφή