Unity In LifeEnglish Unity In Life
Unity In Life
Πρότυπος Σχολή Γονέων: Unity in Life

Γονιός δεν γενιέσαι... γίνεσαι!
Μάθε πως να γίνεις πρώτα γονιός του εαυτού σου και μετά γονιός των παιδιών σου, αναλαμβάνωντας με υπευθυνότητα, γνώση κι οχι πλέον άγνοια... την πιο σημαντική αποστολή της ζωής σου!

Με αυτόν τον κυρίαρχο στόχο, δημιουργήθηκε η Πρότυπος αυτή Σχολή Γονέων, που προετοιμάζει, πληροφορεί και εκπαιδεύει με βιωματικό και διαδραστικό τρόπο, νέους αλλά και μελλοντικούς γονείς στο πως να μεγαλώσουν πλέον σωστά τα παιδιά τους, χωρίς να τους μεταφέρουν τα δικά τους τραυματικά βιώματα, ανασφάλειες, φόβους, ανησυχίες, άγχη και λανθασμένες πεποιθήσεις.

Γιατί είναι πλέον γνωστό ότι τα παιδιά απορροφούν συνεχώς, χωρίς δυνατότητα επιλογής και άμυνας τα πάντα, καλά και άσχημα από την πρώτη μέρα της κύησης.

Η υποστηρικτική ολιστική προσέγγισή μας, βοηθά το παιδί κάθε ηλικίας, να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του αναπτύσσοντας μια υγειή και ισορροπημένη προσωπικότητα και παράλληλα ενδυναμώνει και ενθαρρύνει δίνοντας πρακτικά εργαλεία συναισθηματικής ανάπτυξης στη μητέρα και στον πατέρα, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους.

Χιλιάδες απορίες και ερωτήματα βρίσκουν άμεσα πρακτικές και αποτελεσματικές απαντήσεις και λύσεις.
Γιατί τα παιδία δεν έρχονται με οδηγίες χρήσεως και είναι φυσικό και αναμενόμενο ότι ο κάθε συνειδητοποιημένος πλέον γονιός, αγωνιά... προσπαθεί... δίνει τον καλύτερο εαυτό του... κάνει λάθη... αναρωτιεται για το πως και το αν μεγαλώνει σωστά τα παιδιά του.

«Λιγότερα πληγωμένα παιδιά, οχι άλλα κακοποιημένα παιδιά ή θύματα εκφοβισμού – bulling αλλά ούτε και παιδιά θύτες».

Πρόγραμμα «Σχολής Γονέων»
1. Ειδικό, βιωματικό Σεμινάριο για μελλοντικούς και νυν γονείς, καθως και για όσους ασχολούνται με παιδιά. Επίσης κάθε συνειδητό άνθρωπο που ενδιαφέρεται να βελτιώσει και να θεραπεύσει τον εαυτό του.
2. Σεμινάρια εφήβων «Το ταξίδι του Οδησσέα. Το ταξίδι της ζωής»
3. Ατομικές συνεδρίες για παιδιά και ενήλικες Σωματο-συναισθηματικής απελευθέρωσης CranioSacral Therapy.


Επιστροφή